torsdag 4 februari 2010

Vi har hittat lägenhet

Har ju inte alls meddelat i min blogg att vi har äntligen hittat en lägenhet. 3 rum+kök, inglasad balkong, första våning, 80 m2. Den är riktigt perfekt åt oss. Hela lägenheten har målade vita väggar, vilket betyder att katterna inte kan klösa sönder tapeter. Kissorna får sitta på balkongen och titta på fåglar och annat som rör sig+ att de får lite frisk luft när de inte får vara ute fritt, bara i koppel. 
Wc är renoverat så det är jätte fräscht, i sovrummen har vi stora klädskåp. Tummen upp. Sen har vi stora skåp i tamburen. Tummen upp. Köket är stort. Lägenheten är fräsch. Det ända är att vi skall byta är handtagen på köksinredningen, de var inte de fräschaste. 

Det bästa av allt är att vi far och skriva kontrakt idag och får nycklarna. Vilket betyder att vi behöver inte stressa  överhuvudtaget. Sen börjar vi betala hyra först från 1 mars. :) Helt fantastisk hyresvärd vi fått. 

Nu ska jag äta gröt och sen borde jag fara och hämta mera lådor till Clas Ohlsons, sen hämta H&M paketet från R-kiosken. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar