fredag 6 november 2009

Vinterringarna fattas


Igår blev det gym... passet var helt okej. Tränade lite extra både ben och mage.
Sen kom vi hem efter att vi hade handlat lite på prisma. Kom hem fixade en god middag, men bara åt mig själv. Lite klyftpotatis fick Jonas men de va väl allt. :D Som sagt här hemma äter vi egen mat varje dag. Därför att Jonas måste få i sig broiler biffarna varje dag (enligt honom själv, annars vet han inte hur dyr maten är varje månad, suck :D), och jag vill ju inte äta samma mat varje dag, nej.



Här har vi min hemma gjorda favoriträtt. Klyftpotatis och nöt lövbiff. Morötter, paprika och rödlök som varit i ugnen, och pepparsås. Det här är världens godaste, delad första plats tillsammans med Amarillo, Garlic chicken.


Nu blir det frukost för om en timme bär det av hem till mamma. Har inte träffat henne på jätte jätte länge, känns det som. Några veckor sedan är det nog. Sedan ikväll skall vi hem till denna underbara tjej och fira lite, hon fyllde nämligen 22 år, denna vecka. Ska bli så roligt att träffas. 

Börjar bli lite nervös, snö kommer ner och jag skall kör hemma med sommarringarna på idag. Ajaj... måste kör försiktigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar