måndag 11 januari 2010

Frustrerad och arg

Fick hem brev på posten idag. Det var från våra nuvarande lägenhetsägare Ilmarinen. Vi hyrde av pälsdjursuppfödarnas kassa förra året och de gick i konkurs vid årsskifte, därför var de tvungen att sälja alla lägenheter vilket då innefattade vårt hem också.  Två stycken var och tittade på den men ingen av dem ville ha den. Som tur. Sen av någon anledning flyttades alla lägenheterna de ägde över till Ilmarinen. Vilket betydde att vi fick bo kvar. I samma stund lämnade ju informationen bort om att lägenheten skulle säljas så dagen före fick vi redan på att några skulle komma och titta på lägenheten vår. Jävligt konstig känsla när man ju liksom på riktigt fått alla grejjer på plats, för vi hade ju bara bott här några månader. Nåja. Idag skall lägenheten sälja på riktigt. Vet ni hur skit humör man blir på när man hela tiden inte vet om man får bo kvar eller inte, halva september tills december och nu igen, några månader framöver. Det här e ju för helvete vårt hem. Jag skall aldrig mera hyra av något företag. ALDRIG. Bäst av allt skulle vara att köpa eget, men det går inte då jag studerar.

Åh ja e så trött på att bo i stan.IBLAND. Ja vill ha eget.

Det enda positiva är ju faktist att om vi flyttar kan de ju hända att vi får en mycket finare och fräschare lägenhet. hmm...

Ja e verkligen trött på det här, nu just vill jag bara bort från denhär lägenheten direkt.  Jonas tar det inte alls hårt, men de gör jag.

Blandade känslor från mig. 

2 kommentarer:

  1. Usch va jobbigt :/ Sånde gånger e man no glad att man äger sin lägenhet. Hoppas att det är nån som bara är ute efter en investering o låter er bo kvar. tror faktiskt inte det är så många som köper en lägenhet att bo i som redan är bebodd, om det nu är till nån tröst :)

    SvaraRadera
  2. nå vi får nu se hur det blir... nu e ja bara inställd på att flytta härifrån.

    SvaraRadera